Image Description
Almia AB
Vi arbetar med bemanning av legitimerade läkare, sjuksköterskor och annan kvalificerad sjukvårdspersonal. Om du vill kombinera bättre villkor med större frihet kommer du garanterat att trivas med oss. Vi är en privat utförare och regionerna och kommunerna är våra uppdragsgivare. Våra uppdragsgivare får en extra resurs för att ytterligare förstärka sin kapacitet och vårdkvalitet.
Läs mer
Image Description
Colligo
Colligo Vårdkompetens startades 2015 med en tydlig vision om att utmana och förbättra vårdbemanningen i Sverige. Många vårdkonsulter arbetade utan kollektivavtal & tjänstepension, och vårt mål var att skapa en helhetsförändringVi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för dig, där dina önskemål är vår riktlinje.
Läs mer
Image Description
Nursify
Nursify – det lilla bemanningsföretaget med den stora servicen.
Läs mer
Image Description
Vårdkuriren
Vårdkurirens medarbetare har erfarenhet från alla delar av vården och stor förståelse för vad som är viktigt för att arbeta som konsult. För att hela tiden känna samma stöd som vid en vanlig anställning finns alltid tillgång till dedikerad kontaktperson. För oss är det viktigaste att man känner sig trygg och trivs med sin anställning.
Läs mer
Image Description
Idaliv aktiebolag
Vill du arbeta för ett personligt bemanningsföretag där konsultcheferna inte är säljare – utan vårdpersonal med totalt 102 års erfarenhet av arbete i vården? Det gör att vi kan hjälpa dig att hitta ett uppdrag som verkligen passar dig och din kompetens, och kan stötta dig under uppdragets gång. Vårt mål är att du som konsult hos Idaliv ska känna dig sedd, delaktig och trygg. Vi vill lyfta din erfarenhet och kompetens och se till så att du kan utvecklas och växa under ditt uppdrag!
Läs mer