Om Oss

 
Vårdföretag har sitt ursprung i vår övertygelse om att det saknades en omfattande jämförelsetjänst i Sverige, en plattform där vårdkonsulter kunde på ett smidigt sätt utvärdera olika bemanningsbolag och ersättningar.
 
Vårt främsta mål är att erbjuda vårdkonsulter en enastående upplevelse när de använder vår plattform. En framgångsrik konsultupplevelse handlar om att kunna styra och forma sin arbetsmiljö, och vi är här för att göra det möjligt.
 
Vi på Vårdföretag har en gedigen bakgrund inom vårdsektorn och förstår den betydelsefulla övergången från en trygg anställning till att bli en frilansande konsult. Det är en resa som kräver stöd och vägledning, och det är här Vårdföretag kommer in i bilden.
Vi har dedikerat oss till att vara en följeslagare genom hela processen.
 
Med en stark närvaro och ett avtryck inom branschen är Vårdföretag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster.
Vår unika plattform ger våra konsulter möjligheten att ladda ner vår app och direkt interagera med olika bemanningsbolag, allt för att hjälpa dem hitta det drömuppdrag de söker.
Men vi stannar inte där – vi bistår även med att etablera egna aktiebolag för dem som önskar ta det steget.Vårdföretag är inte bara en tjänst, det är en resurs som ständigt utvecklas och förfinas för att stödja vårdkonsulter i att uppnå sina karriärmål.
 
Vi välkomnar dig att utforska möjligheterna med oss och bli en del av vår växande gemenskap.
 

Med vänliga hälsningar

Rami och Estefania

Grundare och medgrundare till Vårdföretag
 
 
 
Scroll to Top