Jobba som hyrläkare

Det finns många anledningar till att jobba som hyrläkare (även kallad stafettläkare och konsultläkare). Bland dessa anledningar är frihet, flexibilitet och lönsamhet centrala.

Högre lön som hyrläkare

Det lönar sig dessutom att jobba som hyrläkare. Du kan faktiskt i vissa fall få dubbelt så myclet i lön gentemot en vanlig anställning inom vården. Som konsultläkare finns det även möjlighet att starta aktiebolag och på så sätt spara tusentals kronor varje månad. Som hyrläkare eller konsultläkare kan du alltså driva upp din lön ordentligt, vilket är en stor bidragande anledning till att många vill testa detta sätt att jobba.

 
 

Många uppskattar även jobbet som hyrläkare eftersom det erbjuder variation, nya uppdrag, medarbetare och utmaningar som hjälper en att växa i sin karriär. Det erbjuder dig en större frihet karriärsmässigt och du har friheten att kunna bestämma var du har lust att arbeta.

Vad är vårdföretag?

Det finns mer än 100 bemanningsbolag. Det kan vara svårt att veta vilket bemanningsbolag som kan erbjuda dig som hyrläkare det du önskar till den lön du önskar. Därför startade vi Vårdföretag och har specialisterat oss på just vården. Vi vill hjälpa dig att jobba som läkare på det sättet du gillar bäst.

  • Vår tjänst är enkel att använda
  • Du kan snabbt och kostnadsfritt skapa en profil
  • Få erbjudanden på dina önskemål från flera bemanningsbolag
  • Direktkommunikation med bemanningsbolagen via chatten

Vi på Vårdföretag hjälper även dig att starta eget aktiebolag och sköter din redovisning till förmånliga priser, vilket innebär att du inte behöver någon större kunskap inom företagande. Så med andra ord – om du vill testa på en karriär som hyrläkare så hjälper vi dig med allt du behöver ha koll på för att sätta igång! Det tar bara några minuter att registrera sig!

Scroll to Top