Hyrsjuksköterska lön och information

Är du trött på att arbeta långa pass på obekväm tid och tjäna dåligt med pengar? Då har du hittat lösningen!

Högre lön som hyrsjuksköterska

Dessutom lönar det sig rent ekonomiskt att jobba som hyrsjuksköterska. Du kan i vissa fall få dubbelt så mycket i lön gentemot en vanlig anställning, vilket är ett starkt argument till att jobba som hyrsjuksköterska. Vi vet att för många är just dålig lön det som gör att jobbet som sjuksköterska kan kännas uttröttande. Är du en av dessa, så tror vi att vi på Vårdföretag kan hjälpa dig vidare. Fortsätt läsa, så berättar vi vad du behöver veta när du arbetar som hyrsjuksköterska!

 
 

Inför att jobba som hyrsjuksköterska – Karens

Vad som är viktigt att ha koll på är karens. När du som sjuksköterska säger upp dig från en arbetsplats inom en region och vill jobba inom bemanning i samma region måste du vänta i 6-12 månader (beroende på region) innan du kan börja jobba igen. Denna tid kallas för karenstid och försvårar för dig som är anställd inom regionen och vill byta till bemanning inom samma region.

Vi förstår att många inte har möjligheten att inte jobba under 6-12 månader och då är det bra att veta att du kan välja att jobba som hyrsjuksköterska inom bemanning i en annan region eller hos privat vårdgivare under denna tid. Är du anställd av en privat vårdgivare gäller inte karenstiden, så kan du komma igång snabbt.

Vad är vårdföretag?

Det finns mer än 100 bemanningsbolag. Det kan vara svårt att veta vilket bemanningsbolag som kan erbjuda dig som hyrläkare det du önskar till den lön du önskar. Därför startade vi Vårdföretag och har specialisterat oss på just vården. Vi vill hjälpa dig att jobba som läkare på det sättet du gillar bäst.

  • Vår tjänst är enkel att använda
  • Du kan snabbt och kostnadsfritt skapa en profil
  • Få erbjudanden på dina önskemål från flera bemanningsbolag
  • Direktkommunikation med bemanningsbolagen via chatten

Vi på Vårdföretag hjälper även dig att starta eget aktiebolag och sköter din redovisning till förmånliga priser, vilket innebär att du inte behöver någon större kunskap inom företagande. Så med andra ord – om du vill testa på en karriär som hyrläkare så hjälper vi dig med allt du behöver ha koll på för att sätta igång! Det tar bara några minuter att registrera sig!

Scroll to Top